top of page

DE STEMKLINIEK

wachtzaal.jpeg

De stemkliniek van AZ Delta is gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten die stemproblemen vertonen.

 

Ons team bestaat uit Neus- Keel-  Oorartsen en logopedisten. Alle mensen met stemproblemen zoals leerkrachten, zangers, acteurs, televisie- en radiopresentatoren en andere mensen die in functie van hun beroep hun stem nodig hebben, maar ook mensen die stemproblemen hebben wegens medische oorzaken of complicaties van behandelingen kunnen bij ons terecht. Tevens worden patienten met bepaalde specifieke slikproblemen geëvalueerd en verder geholpen.

MISSIE 

Wij streven naar het aanbieden van de hoogst kwalitatieve medische, heelkundige en gedragsmatige zorg en aanbevelingen voor patienten met stemproblemen. Dit in samenwerking met een netwerk van gespecialiseerde logopedisten, stemtherapeuten, zangpedagogen en leerkrachten woord.

Stemklinie

DE DIENST NKO

secretariaat.jpeg
Dienst NKO

De dienst NKO Roeselare is een associatie NKO artsen die werkzaam zijn in vier campussen van AZ Delta: twee in Roeselare (campus Rumbeke en campus Brugsesteenweg), één in Menen en één in Torhout. Alle NKO artsen zijn gesubspecialiseerd in meerdere subdisciplines.

Meer info: klik hier

AZ DELTA

schuifdeur.jpeg

AZ Delta is een sterk gespecialiseerd ziekenhuis met 1403 erkende bedden. Er zijn twee campussen in Roeselare,  één in Menen en één in Torhout.  AZ Delta biedt alle  zorgen aan inclusief zeer gespecialiseerde zorg. Er zijn meer dan 4000 mensen werkzaam, waarvan ongeveer 385 artsen.

Meer info: www.azdelta.be of download de infobrochure

AZ Delta
bottom of page