top of page

ONS TEAM

20200318_stemkliniek__L808993_F.jpg

Lieve Delsupehe, Neus-keel-oorarts in het AZ Delta ziekenhuis te  Roeselare, volgde haar opleiding aan de KUL en UZ Leuven waar ze afstudeerde als Neus-keel-oorarts in 1994.  

 

Vervolgens deed zij een fellowship aan de University of Chicago alsook een opleiding bij Prof.Dr.R.W.Bastian, Loyola University Chicago. Bob Bastian is een absolute wereld-autoriteit die bij haar de passie voor de stem doorgaf, zowel de spreekstem als de professionele zangstem.  

 

Na haar fellowship bleef ze verbonden aan het UZ Leuven als consulente foniatrie gedurende 10 jaar. Zij volgde verschillende voortgezette opleidingen in stempathologie en chirurgie. 

 

In haar vrije tijd volgde ze zangopleiding bij sopraan Hilde Coppé en behaalde ze een diploma dwarsfluit. Naast haar passie voor muziek en stem is zij een begeesterd fotograaf. Momenteel leidt zij de stemkliniek van AZ Delta te Roeselare.

DR. L. DELSUPEHE

maaike.jpg

DR. M. RATHE

Maaike Rathé is als neus-keel-arts werkzaam in AZ Delta op de campussen Rumbeke en Torhout. In 2019 behaalde zij het diploma van master in de specialistische geneeskunde afstudeerrichting otorhinolaryngologie en de erkenning als NKO-arts.

In 2018 verwierf zij de titel van ‘Fellow of the European Board in Otorhinolaryngology, Head & Neck Surgery' na het succesvol afleggen van de European Board Examination in ORL in Londen en Wenen.

Na haar afstuderen als NKO-arts deed zij aanvullend een fellowship van 12 maanden in pediatrische NKO met bijzondere specialisatie in pediatrische luchtweg- en hoofd-halschirurgie in een van de drukste kinderziekenhuizen van Groot-Brittanië, het Royal Manchester Children’s Hospital.

In 2020 deed zij gedurende 4 maanden nog een bijkomende opleiding in foniatrie en hoofd-halschirurgie in het Radboudumc in Nijmegen, Nederland.

MET SPECIAAL HIERTOE OPGELEIDE LOGOPEDISTEN: 

20200922_Jessie Everaert__L801788.jpg

Jessie Everaert behaalde in 2016 haar masterdiploma in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de Universiteit Gent. Tijdens haar studies verdiepte Jessie zich in stem en stemproblemen. In haar laatste jaar liep ze stage in onder andere de stemkliniek van het UZ Gent en in The Voice Center in Philadelphia. In 2018 behaalde ze haar postgraduaat stem.

Jessie werkt in de stemkliniek van het AZ Delta sinds 2020. Daarnaast is ze ook werkzaam in een groepspraktijk. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met dans en zang.

JESSIE
EVERAERT

20200318_stemkliniek__L808991.jpeg

Justien Vannieuwenhuyse studeerde in 2015 af als bachelor in de logopedische en audiologische wetenschappen aan de Arteveldehogeschool te Gent. Sindsdien is ze werkzaam als logopediste in AZ Delta.  In 2019 behaalde ze haar postgraduaat stem. 

Ook Justien studeerde verschillende jaren aan de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten Adriaan Willaert. Ze behaalde er haar diploma trompet.

JUSTIEN
VANNIEUWENHUYSE

bottom of page